Pa plats

Nu ar vi pa plats och allt har gatt bra! Vi har forsokt att komma at internet tidigrare men inte lyckats. Det ar visst lite sa har... Vi bor pa ett Guesthouse som skolan eller sjukhuset eller nat ager. Vid forsta anblicken sag det forfarligt ut men nu har man borjat vanja sig. Vi tre tjejer delar rum och killen delar med en kille fran USA som ar har och jobbar. Det ar kul att traffa lite annat folk ocksa. Igar hade vi rundvandring pa sjukhuset. Det ar inte sa stort sa det gick ganska fort. Idag hade vi forsta dagen med praktik. Vi ar pa e forlossningsavdelning och malet med dagen var att fa se en forlossning och efter nagra timmars vantan var det til slut dags! Sa nu har jag varit med pa det ocksa. Jag avundas dem inte har nere. En 22-arig tjej som fodde sitt forsta barn. Ingen smartlindring, ingen lustgas. Lite lokalbedovning innan de klippte bara. Inte ett ljud gav hon ifran sig heller stackarn. Hemma skriker vi som grisar trots bedovning. Annars har allt gatt bra hittills. Ingen som mar daligt eller sa. Men vi dricker inte vattnet an aven om de sager har att det ar lugnt. Frukost far vi varje dag pa stallet dar vi bor. Omelett, agg, te, frukt och Weetabix. Typ packade flingor som man loser upp i mjolk. Inte alls gott men det enda som innehaller fibrer sa for att halla magen igang ar det bara att ata. Lunch och middag ater vi ute. Det ar sa SJUKT billigt. En hel maltid med dricka for runt 10-15 kronor. Igar at vi iofs for 24 kronor, det var ganska dyrt. Ikvall ska vi nog borja laga var mat sjalva pa kvallen trots allt. Sa man kanner att man gor nagot nyttigt nan gang. Nu ska jag nog inte skriva mer, risken finns att internet slutar att fungera igen.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Åh weetabix är visst gott!.. Ta två bitar och häll lite mjölk över. In i micron ( i och för sig har ni nog inte micro..) en sväng och sen en liten tesked strösocker.. mums!.. haha fast kalla weetabixisar i kall mjölk..blä..

2009-06-22 @ 17:59:20
URL: http://ombytlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0